HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η χιονοδρομική χρονιά ξεκίνησε

Το πρώτο Σαββατοκύριακο της φετινής χιονοδρομικής περιόδου είναι γεγονός! Μετά και τις τελευταίες χιονοπτώσεις το κάτω επίπεδο του Χιονοδρο...

Το πρώτο Σαββατοκύριακο της φετινής χιονοδρομικής περιόδου είναι γεγονός! Μετά και τις τελευταίες χιονοπτώσεις το κάτω επίπεδο του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων έχει πλέον επαρκή χιονοκάλυψη η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα την λειτουργία του για πρώτη φορά φέτος.
Για τις ερχόμενες ημέρες θα βρίσκονται σε λειτουργία οι αναβατήρες : Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Ηρακλής, Θέτις & Στύγα. Δυστυχώς ο αναβατήρας Άρτεμις βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας, λόγω βλάβης στο σύστημα μετάδοσης κίνησης η οποία προήλθε από κεραυνό κατά την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.
Οι εργασίες αποκατάστασης έχουν ήδη ξεκινήσει και στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα δοθεί και αυτός σε λειτουργία. Όσον αφορά τις καιρικές προβλέψεις αναμένεται αίθριος καιρός με ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.