HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας για την Εξιχνίαση κλοπών σε οικίες και αποθήκες στα Καλάβρυτα

Επίσημη ανακοίνωση για την εξιχνίαση κλοπών σε οικίες και αποθήκες στα Καλάβρυτα, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. Όπως είχε γράψει χθες το kalavrytanews.c...

Επίσημη ανακοίνωση για την εξιχνίαση κλοπών σε οικίες και αποθήκες στα Καλάβρυτα, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. Όπως είχε γράψει χθες το kalavrytanews.com  οι άντρες του Α.Τ. Καλαβρύτων ταυτοποίησαν δύο  δράστες, 40 και 22 ετών, κάτοικοι Πάτρας, με πλούσια δράση τους τελευταίους μήνες στην περιοχή των Καλαβρύτων. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως μέσα τέλεσης των πράξεων τους δύο οχήματα (για τα οποία διατάχθηκε κατάσχεσή τους), πήγαιναν στα χωριά και παραβίαζαν ιδιοκτησίες.
Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες που ταυτοποιήθηκαν έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων σε περιοχές της Αχαΐας. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δυο ατόμων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, πέντε κλοπές σε οικίες και αποθήκες σε περιοχές των Καλαβρύτων. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι το τελευταίο τρίμηνο, διέπραξαν πέντε κλοπές σε οικίες και αποθήκες, εκ των οποίων τρεις απόπειρες, κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα και οικιακά σκεύη, η αξία των οποίων ξεπερνά τις (6.000) ευρώ. Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση των κατηγορουμένων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.