HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα λευκά ο Χελμός

Η αλλαγή του καιρού από χθες το βράδυ έφερε και τα χιόνια. Ο Χελμός έγινε, επιτέλους λευκός, ενώ στα Καλάβρυτα επικρατούν έντονες κατα διασ...

Η αλλαγή του καιρού από χθες το βράδυ έφερε και τα χιόνια. Ο Χελμός έγινε, επιτέλους λευκός, ενώ στα Καλάβρυτα επικρατούν έντονες κατα διαστήματα βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr έντονα φαινόμενα και σημαντικές ποσότητες βροχόπτωσης αναμένονται κατά τη διάρκεια της Τρίτης 10/01 σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ τοπικά θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη. Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά (πάνω από τα 1000-1100 μέτρα σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία και πάνω από τα 1400-1500 μέτρα στα υπόλοιπα). Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 3 (Σημαντική).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.