HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Τζένο

Σε κλίμα οδύνης τελείται αυτήν την ώρα στην Πάτρα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, η εξόδιος ακολουθία για τον δημοσιογράφο – Γενικό Διευθυ...

Σε κλίμα οδύνης τελείται αυτήν την ώρα στην Πάτρα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, η εξόδιος ακολουθία για τον δημοσιογράφο – Γενικό Διευθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου από την Κέρτεζη Καλαβρύτων. Στην τελετή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δημήτριος Βαρβιτσιώτης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α’ Πειραιώς Γιάννης Μελάς, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στεφάνι έχουν στείλει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κ. Καραμανλής.
Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος, ο οποίος απηύθυνε λόγια παρηγορίας προς τη σύζυγο και τον γιο του εκλιπόντα, ενώ επικήδειους εκφώνησαν ο δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης.
Η ταφή έγινε στο κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.
Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.