Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τελευταία ημέρα για το επίδομα θέρμανσης

Tέλος χρόνου για τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, καθώς σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου κλείνει η πλατφόρμα myΘέρμανση για την υποβολ...

Tέλος χρόνου για τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, καθώς σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου κλείνει η πλατφόρμα myΘέρμανση για την υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους. Θυμίζουμε ότι η αρχική προθεσμία έληξε στις 9 Δεκεμβρίου, με το υπουργείο Οικονομικών να δίνει, τελικά, παράταση μέχρι σήμερα, ενώ όπως διαμηνύουν δεν πρόκειται να δοθεί νέα.
Επισημαίνεται ότι το επίδομα είναι αυξημένο κατά 33,3% για τους παλαιούς δικαιούχους και φτάνει τα 1.600 ευρώ για όσους εγκαταλείψουν το φυσικό αέριο, αυξάνεται κατά 25% για δικαιούχους που ζουν σε οικισμούς των οποίων ο συντελεστής επιδότησης είναι μεγαλύτερος ή ίσος της μονάδας και μέχρι 1.000 ευρώ, ενώ θα δοθεί και σε περισσότερους καταναλωτές που χρησιμοποιούν πέλετ, αφού θα διατεθεί σε όσους ζουν σε οικισμούς κάτω των 10.000 κατοίκων και ο συντελεστής επιδότησης είναι ίσος ή μεγαλύτερος του 0,8.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ mythermansi είχαν υποβληθεί ηλεκτρονικά μέχρι και την Τετάρτη 1.219.154 αιτήσεις ενώ το συνολικό ποσό που θα διατεθεί στους δικαιούχους, παλαιούς και νέους, ανέρχεται για την τρέχουσα περίοδο σε 300 εκατ. ευρώ, από 174 εκατ. ευρώ σε σχέση με την περσινή. Εκτιμάται ότι πάνω από 300.000 νοικοκυριά θα λάβουν το επίδομα θέρμανσης στους επόμενους γύρους πληρωμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.