HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ενός λεπτού σιγή για τον Δημήτρη Σκόνδρα

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού ποδοσφαιριστή ΣΚΟΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τον αιφν...

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού ποδοσφαιριστή ΣΚΟΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τον αιφνίδιο θάνατό του, αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων την Τετάρτη 11/1/2023 και το Σαββατοκύριακο 14-15/1/2023 στην μνήμη του.
Σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων στην αναμέτρηση Α.Ε.Καλαβρύτων - Φοίνικα Ζήριας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.
Ο Δημήτρης αγωνιζόταν σε ομάδες της Ένωσής μας από πολύ μικρή ηλικία με το πρώτο του δελτίο στον Πήγασο Μπεγουλακίου ενώ αγωνίστηκε επίσης στα σωματεία, Αχαϊκός, Πάτραι, Άρης Πατρών, Ατρόμητος Πατρών, Ατρόμητος Λάππα, Αναγέννηση Ψαθοπύργου και Δόξα Χαλανδρίτσας.
Αιωνία του η μνήμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.