HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εφαρμογή των Επιχειρησιακών Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ» στα νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ

Εφαρμογή των Επιχειρησιακών Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ» στα νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ Στο Γ.Ν. Κορίνθου Στο πλαίσιο εφα...

Εφαρμογή των Επιχειρησιακών Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ» στα νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ
Στο Γ.Ν. Κορίνθου
Στο πλαίσιο εφαρμογής των Επιχειρησιακών Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ» πραγματοποιήθηκε από το Ε.Κ.Α.Β. – Κ.ΕΠ.Υ., σε συνεργασία με εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες, άσκηση ελέγχου επιχειρησιακής ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης στο Γ. Ν. Κορίνθου το πρωί της Πέμπτης.
Στο Νοσοκομείο βρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, καθ όλη τη διάρκεια της άσκησης. Νωρίτερα ο κ. Καρβέλης επισκέφθηκε όλους τους χώρους και τα τμήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος συνοδευόμενος από τον Διοικητή του νοσοκομείου Γρηγόρη Καρπούζη.
Στο ΠΓΝΠ και στο ΓΝ "Άγιος Ανδρέας"
Ο κ. Καρβέλης θα παραβρεθεί και στις ασκήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ» στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ) σήμερα στις 5 το απόγευμα και αύριο το πρωί στις 9πμ στο Γενικό Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.