HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η 6η ΥΠΕ έκοψε την πίτα της

Σε ζεστή, εορταστική, ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα 18 Ιανουαρίου, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των...

Σε ζεστή, εορταστική, ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα 18 Ιανουαρίου, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε στους παριστάμενους καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία. Ο Μητροπολίτης Πατρών συνεχάρη τους εργαζομένους της κεντρικής υπηρεσίας και τους εργαζομένους στις μονάδες υγείας της 6ης ΥΠΕ, για το σημαντικό έργο που επιτελούν με αγάπη και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.
Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ευχήθηκε υγεία, αντοχή και προκοπή, σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο, συγχαίροντας και ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους εργαζόμενους, για την προσφορά τους και τη συνεργασία στον καθημερινό αγώνα που δίνουν από κοινού με τη Διοίκηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φλουριά στην βασιλόπιτα του 2023 που προσφέρθηκε στους παριστάμενους συμβολικά ήταν 6. Οι τυχεροί έλαβαν ως δώρο από τον Διοικητή τρεις ημέρες (ρεπο) μακριά από τα εργασιακά τους καθήκοντα, κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τις ευχές τους για μια χρονιά με υγεία και δύναμη για όλους έδωσαν και οι Υποδιοικητές της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Νικόπουλος και Παναγιώτης Μάλλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.