HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν 31 άρματα μάχης Abrams

Oι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα στείλουν 31 αμερικανικά άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία, ώστε η Γερμανία να συμφωνήσει να σταλούν Leopard 2 και...

Oι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα στείλουν 31 αμερικανικά άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία, ώστε η Γερμανία να συμφωνήσει να σταλούν Leopard 2 και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαρακτήρισε το γεγονός ως «σημαντικό βήμα στην πορεία προς τη νίκη».
Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Ουκρανός πρόεδρος συμπλήρωσε: «Σήμερα ο ελεύθερος κόσμος είναι ενωμένος όσο ποτέ άλλοτε σε έναν κοινό στόχο», τον οποίο περιέγραψε ως «απελευθέρωση» της Ουκρανίας.
Σημειώνεται, ότι μετά το «πράσινο φως» της Δύσης για αποστολή αρμάτων μάχης ο Ουκρανός υφυπουργός Εξωτερικών Αντρίι Μέλνικ, δήλωσε ότι «θα χρειαστούμε πολεμικά πλοία για να προστατευθούν οι ακτές, έχουμε πολύ μεγάλη ακτογραμμή. Θα χρειαστούμε επίσης υποβρύχια για να αποτρέψουμε τον κίνδυνο μιας νέας επίθεσης από τη θάλασσα στη Μαύρη Θάλασσα».
Μέχρι στιγμής όμως, η Δύση απορρίπτει κατηγορηματικά την αποστολή πιο βαρύ οπλισμού στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.