HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Γιος μέλους της 17Ν συνελήφθη για ληστείες

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Πάτρα, με 7 συλλήψεις και εξονυχιστικές έρευνες στα σπίτια μελών συμμορίας που κατηγορούνται για ληστ...

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Πάτρα, με 7 συλλήψεις και εξονυχιστικές έρευνες στα σπίτια μελών συμμορίας που κατηγορούνται για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή όπλων και εκρηκτικών αλλά και για παράβαση του νόμου για τις ραδιοσυχνότητες.
Ο ένας από του συλληφθέντες έχει στενή συγγένεια με έναν από τους καταδικασθέντες για συμμετοχή στη 17Ν και εμπλέκεται σε ένοπλες ληστείες υποκαταστημάτων τραπεζών, υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ και σούπερ μάρκετ.
Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον γιο του «Στέλιου» της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν. 
Τα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, που ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Συνελήφθησαν έξι άνδρες και μία γυναίκα -κατά πληροφορίες, πρόκειται τόσο για αντιεξουσιαστές όσο και για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου- ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης έχουν εντοπιστεί όπλα, εκρηκτικά, καθώς και τέσσερις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως σε ένα από τα σπίτια που έγιναν έρευνες έχουν εντοπιστεί δύο πιστόλια, 180 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης, καθώς και πυροκροτητές.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τρεις ένοπλες ληστείες σε τράπεζες, τρεις σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ και μία σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Κατά πληροφορίες, έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική.
Η «λεία» από τις ληστείες ανέρχεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε 19.000 ευρώ. Μεταξύ άλλων, έχουν βρεθεί περούκες και ψεύτικα μούσια, που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας, αλλά και βιβλία που διάβαζαν και σχετίζονται με την τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.