HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο πένθους Νικολάου Αποστολόπουλου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους εσάς τους πολλούς καλούς φίλους, συμπατριώτες και όχι μόνο, τ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους εσάς τους πολλούς καλούς φίλους, συμπατριώτες και όχι μόνο, τόσο για τα λόγια συμπάθειας και παρηγοριάς, όσο και για τη συμπαράσταση και συμμετοχή σας, είτε με την παρουσία σας είτε νοερά, στο βαρύτατο πένθος μας για το χαμό του αγαπημένου μου αδελφού Νίκου.
Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες τις δικές μου και της οικογένειάς μου, στο προσωπικό του Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού και Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων, στο προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Άγιος Ανδρέας”, που έδωσαν, όπως πάντα άλλωστε, τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου οι υπηρεσίες που παρείχαν στον αδελφό μου να είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά, δύο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ, που τα Καλάβρυτα είχαν την τύχη να εντάσσονται στο υγειονομικό προσωπικό της περιοχής μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Κούκιο που βρισκόταν νυχθημερόν δίπλα στον αδελφό μου τις τελευταίες στιγμές της ζωής του και στον Θεόδωρο Κ. Νασιώτη για την αμέριστη βοήθειά του τα σχεδόν 20 τελευταία χρόνια που ο Νίκος είχε ανάγκη ιατρικής φροντίδας.
Βασίλης Χρ. Αποστολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.