HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εορταστικό κλίμα τα Καλάβρυτα που είτε με χιόνι είτε χωρίς, αποτελεί κορυφαίο προορισμό και για την εορταστική περίοδο. Η πληρότητα των ...

Σε εορταστικό κλίμα τα Καλάβρυτα που είτε με χιόνι είτε χωρίς, αποτελεί κορυφαίο προορισμό και για την εορταστική περίοδο. Η πληρότητα των καταλυμάτων για το τριήμερο των Χριστουγέννων στα Καλάβρυτα ξεπερνά το 90% και με πολλούς να επιλέγουν ημερήσια απόδραση, τα Καλάβρυτα είναι έτοιμα να υποδεχθούν χιλιάδες επισκεπτών.
Στο κέντρο των Καλαβρύτων επικρατεί μια γιορτινή ατμόσφαιρα, με τα εμπορικά καταστήματα να είναι ανοικτά όλη την μέρα, ενώ τα μαγαζιά εστίασης να έχουν την τιμητική τους.
Ο πεζόδρομος των Καλαβρύτων είναι στα γιορτινά του, όπως και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων που παρόλο που οι πίστες του δεν έχουν ακόμα ανοίξει, θα δεχθεί αρκετούς επισκέπτες στο σαλέ. Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων δίνει τον εορταστικό τόνο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ στην κεντρική πλατεία το παγοδρόμιο αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.
Τα Καλάβρυτα για άλλη μια χρονιά αποτελούν κορυφαίο προορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.