HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μια ακόμη επιτυχημένη εξόρμηση από τη Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας

Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποίησε μια όμορφη μονοήμερη εκδρομή στο ΜΕΤΣΟΒΟ- ΜΟΝ...

Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποίησε μια όμορφη μονοήμερη εκδρομή στο ΜΕΤΣΟΒΟ- ΜΟΝΗ ΝΤΟΥΡΑΧΑΝΗ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ .Νωρίς το πρωί το λεωφορείο ξεκίνησε για τα Γιάννινα ένα προορισμό που σε καλεί να τον επισκεφτείς όλες τις εποχές του χρόνου. Πρώτη στάση έγινε στο πανέμορφο Μέτσοβο που δίκαια διεκδικεί το χαρακτηρισμό του γραφικότερου ορεινού οικισμού στην Ελλάδα .Η μονή της Παναγίας Δουραχάνης ή Ντουραχάνης που βρίσκεται απέναντι από τα Ιωάννινα, στους πρόποδες του όρους Μιτσικέλι με τη μοναδική ιστορία της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλα τα μέλη της Στέγης . Το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας με τα Κέρινα Ομοιώματα του Παύλου Βρέλλη ,η καστροπολιτεία τα στενά σοκάκια , τα καταστήματα που πουλάνε προϊόντα αργυροχοΐας ,η βόλτα στο παραλίμνιο πεζόδρομο των Ιωαννίνων ήταν αυτά που έζησαν τα μέλη της Στέγης .Τέλος ο πρόεδρος της Στέγης Φραντζής Παναγιώτης αφού ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή τους και την στήριξή τους ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία κι αγάπη !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.