HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από Καλάβρυτα: Συγκλονιστικό μάθημα ήθους και αντίστασης στον ολοκληρωτισμό

Στις επετειακές εκδηλώσεις για την 79η επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο ο οπ...

Στις επετειακές εκδηλώσεις για την 79η επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο ο οποίος δήλωσε σχετικά:  
Συμπληρώνονται 79 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα της ναζιστικής Γερμανίας. Τα Καλάβρυτα είναι μαρτυρικός και ένδοξος τόπος, πρωταγωνιστής σε κάθε αγώνα του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία. Οφείλουμε να θυμόμαστε τον ηρωισμό των εκτελεσθέντων εκείνης της μέρας. Έχουμε χρέος να θυμόμαστε σήμερα, περισσότερο από ποτέ, τους αντιφασιστικούς αγώνες του λαού μας, να τους κρατάμε ζωντανούς στη μνήμη μας και να μαθαίνουμε στους νεότερους το απάνθρωπο πρόσωπο του ναζισμού. Το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων είναι ένα συγκλονιστικό μάθημα ήθους και αντίστασης στον ολοκληρωτισμό και για αυτό είμαστε σήμερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.