Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τουρκία: Έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης με 6 νεκρούς

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 53 τραυματίστηκαν έπειτα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο στην κεντρ...

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 53 τραυματίστηκαν έπειτα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο στην κεντρική περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη.
Ο τοπικός κυβερνήτης Vasip Sahin δήλωσε ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν από την επίθεση. Όμως ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε μία ώρα αργότερα, καθώς ένας ακόμη άνθρωπος πέθανε από τα τραύματά του στο νοσοκομείο. Και λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τη Hurriyet, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι έξι άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ 53 τραυματίστηκαν από την έκρηξη.
Η κρατική τηλεόραση TRT, καθώς και άλλα ΜΜΕ, προέβαλαν βίντεο με ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα που κατευθύνονταν στο σημείο της έκρηξης στην οδό Ιστικλάλ στην περιοχή Μπέγιογλου.
Το Reuters μετέδωσε την είδηση για τον έναν νεκρό, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν κι άλλοι, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα προσδιοριστεί ο αριθμός τους.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, η αιτία της έκρηξης δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, ωστόσο σύμφωνα με τοπικά κανάλια, που προέβαλαν βίντεο από κάμερα ασφαλείας από την έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ, θεωρείται ότι προκλήθηκε από μια σακούλα με βόμβα που είχε αφεθεί στον δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.