Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Ερυμάνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του ...

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Ερυμάνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 
 Η σύλληψη του κατηγορούμενου, πραγματοποιήθηκε έπειτα από έκδοση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο και της παράβασης του νόμου για τα όπλα. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος στις 15-11-2022, το απόγευμα, βρισκόμενος έξω από την οικία του, σε χωριό του Ερυμάνθου (Μάνεσι Τριαταίας), έστρεψε καραμπίνα που έφερε, προς ημεδαπό άνδρα (γείτονα του) και πυροβόλησε μια φορά, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει, ενώ προηγουμένως είχε πυροβολήσει ακόμα δυο φορές, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός ατόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.