HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιώργος Φελεμέγκας, ο 28χρονος σεφ από τη Δάφνη Καλαβρύτων που πήρε Michelin

Ο Γιώργος Φελεμέγκας από την Δάφνη Καλαβρύτων, στα 27 του χρόνια βρίσκεται στην ομάδα του Quique Dacosta, σεφ βραβευμένου με τρία αστέρια M...

Ο Γιώργος Φελεμέγκας από την Δάφνη Καλαβρύτων, στα 27 του χρόνια βρίσκεται στην ομάδα του Quique Dacosta, σεφ βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin. To βιογραφικό του δείχνει εντυπωσιακό, με συνεργασίες που θα του επέτρεπαν να χαρακτηριστεί ως «μάγειρας του κόσμου»: Alancha στη Κωνσταντινούπολη, Noma στη Δανία, Osteria Francescana στην Ιταλία, The Library στο Λονδίνο, D.O.M. στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, τα εστιατόρια των αδερφών Adrià στην Καταλονία, το εστιατόριο του Martin Berasategui στο Σαν Σεμπαστιάν. Σεμνός, συνεπής, ευγενής, εργατικός. Εκείνη την εποχή ο Γιώργος βρίσκονταν ήδη τρία χρόνια στο πλευρό του τριάστερου Ισπανού σεφ Quique Dacosta, ο οποίος μάλιστα τον είχε μόλις χρίσει μέλος της μπριγκάντας του στο Deessa, το καινούργιο γαστρονομικό εστιατόριο του ομίλου στο κέντρο της Μαδρίτης.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.