HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καραγιάννης: Τρεις μήνες μπροστά από το χρονοδιάγραμμα είναι ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος

Τρεις μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα κατασκευής του είναι ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, όπως επιβεβαίωσε ο υφυπουργός ...

Τρεις μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα κατασκευής του είναι ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, όπως επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, που συνοδεύει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στην Αχαΐα.
Ο κύριος Καραγιάννης, επισημαίνει ότι η κατασκευή του οδικού άξονα θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμό του. Τονίζει ότι «με την πολιτική μας βελτιώνουμε στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουμε την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη».
Συγκεκριμένα ανέφερε
«Ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, που είχε κολλήσει για χρόνια, είναι ήδη 3 μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η κατασκευή του. Η ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος Πείρου – Παραπείρου διασφαλίζει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό για εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής. Τέλος, υπογράψαμε τη σύμβαση για την κατασκευή της επιδομής – ηλεκτροκίνησης για τη διπλή σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Ροδοδάφνη-Ρίο και μ’ αυτό τον τρόπο κάνουμε πλέον ένα ουσιαστικό βήμα ώστε να φτάσει το τρένο στο λιμάνι της Πάτρας. Αυτά είναι τα τρία έργα που επισκεφθήκαμε σήμερα στην Αχαΐα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και επιβεβαιώνουν ότι με την πολιτική μας βελτιώνουμε στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουμε την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.