HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Διάκριση Πέντε Αστέρων

Με την απόκτηση της διάκρισης των Πέντε Αστέρων από το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ επιβραβεύθηκε ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑ...

Με την απόκτηση της διάκρισης των Πέντε Αστέρων από το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ επιβραβεύθηκε ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, σε ένα 'Οδοιπορικό Γεύσης' των επιχειρήσεων Γαστρονομίας σε όλη την Ελλάδα.
Το Ανθολόγιο ΒΡΑΒΕΥΣΕ τον Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων του, την οικογενειακή και ομαδική συμβολή των παραγωγών του στη διατήρηση της αυθεντικής Ελληνικής παραδοσιακής γεύσης και την εξαιρετική παρουσίαση της επιχείρησης.
Με την διάκριση του Ανθολογίου, ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων επιβραβεύεται σαν πρότυπη επιχείρηση, που υποστηρίζει τις αυθεντικές παραδοσιακές αξίες της Γαστρονομίας του τόπου μας και την ποιοτική Ελληνική γεύση, μέσα από το Οδοιπορικό που επιτρέπει την απευθείας επαφή με τους ντόπιους εκπροσώπους, την βαθιά κατανόηση της εντοπιότητας, ώστε να βοηθηθεί η Ελλάδα στην ανέλιξή της, ως μία απ΄τις σημαντικότερες χώρες γαστρονομικού τουριστικού προορισμού σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.