HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων: Ενημερωτική συνάντηση με θέμα την Επικοινωνία στην Οικογένεια

Αγαπητοί γονείς σας προσκαλούμε στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα: ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… Η επικοινωνία είναι ...

Αγαπητοί γονείς σας προσκαλούμε στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα:
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…
Η επικοινωνία είναι ένας τρόπος να εκφράζουμε τον εαυτό μας, τις ανάγκες, τις σκέψεις, και τα συναισθήματα μας, αλλά και να μεταδίδουμε πληροφορίες σε άλλους. Είναι μια διαδικασία που καταλαβαίνουμε τους άλλους και επιδιώκουμε να γίνουμε κατανοητοί. Η αποτελεσματική επικοινωνία μέσα στην οικογένεια μπορεί να μας οδηγήσει σε καλύτερη σχέση με τον σύντροφο μας και τα υπόλοιπα μέλη. 
Άραγε, επικοινωνούμε σωστά μέσα στην οικογένεια;
Ποιες είναι οι προϋποθέσεις καλής επικοινωνίας γονιών – παιδιών;
Υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία;
Και αν ναι, πώς μπορούμε να τις αποφύγουμε;
Αυτά τα 4 ερωτήματα θα προσεγγίσουμε, μέσα από συζήτηση και βιωματικές δραστηριότητες, ενώ παράλληλα οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν και δικά τους ερωτήματα. 

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16.30-18.30 στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων. Ομιλήτριες της συνάντησης θα είναι η κ. Ζορμπά Γιάννα – Κοινωνική Λειτουργός, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» και η κ. Μπεκίρη Σπυριδούλα, Κοινωνιολόγος.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων καθώς και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.