HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας Χρ. Δήμας

Επίσκεψη στα Καλάβρυτα θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων (για θέματα Έρευνας και Κ...

Επίσκεψη στα Καλάβρυτα θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων (για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας) κ. Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, το πρωί της Παρασκευής θα βρεθεί στην μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων, όπου θα έχει μια σειρά επαφών και επισκέψεις σε τοπικές επιχειρήσεις.

Ο Χρίστος Δήμας είναι δικηγόρος και βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία. Γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1980. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου.
Πήρε το Μεταπτυχιακό του στη Συγκριτική Πολιτική από το London School of Economics and Political Science (LSE).
Στη συνέχεια τελείωσε το διδακτορικό του (PhD) στην Ευρωπαϊκή Πολιτική από το LSE, με υποτροφία από το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης.
Εξελέγη βουλευτής Κορινθίας με την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 και έκτοτε εκλέγεται συνεχώς ως πρώτος βουλευτής του νομού.
Συμμετέχει στις Επιτροπές Παραγωγής-Εμπορίου και Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής και είναι Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.