Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επανεκλογή Βασίλη Παναγόπουλου στην Προεδρία της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

Ο Βασίλης Παναγόπουλος επανεκλέγεται Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας σε μια πολύ σημαντική περίοδο, καθώς έρχονται μεγάλες εκλογικές μάχες τόσο γ...

Ο Βασίλης Παναγόπουλος επανεκλέγεται Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας σε μια πολύ σημαντική περίοδο, καθώς έρχονται μεγάλες εκλογικές μάχες τόσο για την κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στο Αυτοδιοικητικό επίπεδο.
Ένας νέος με μεγάλη διάθεση για δουλειά και προσφορά, έχοντας αποδείξει τις οργανωτικές του ικανότητες, αφού η πρώτη του θητεία χαρακτηρίστηκε με μεγάλη επιτυχία.
Είναι Χημικός-Οινολόγος, με μεταπτυχιακό στην Αναλυτική Χημεία και Νανοτεχνολογία, ενώ ολοκληρώνει και το διδακτορικό του στον κλάδο της Χημείας Τροφίμων. Εργάζεται στη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών. Παράλληλα, είναι Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και είναι μέλος της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για έναν νέο με πολλές ικανότητες που δεν διστάζει να πάρει πρωτοβουλίες καθώς και τις ευθύνες τους. Από φοιτητής ασχολήθηκε ενεργά με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, με την οποία διατηρεί ακόμα άρρηκτες σχέσεις.

Στα social media έγραψε:
Μέσα στα προηγούμενα 3 χρόνια, έχοντας την τιμή να ηγούμαι της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, πετύχαμε αρκετά. Με πληθώρα δράσεων, παρότι μας περιόρισε για σημαντικό διάστημα η πανδημία, ανοιχτήκαμε στην κοινωνία. Πετύχαμε την αναγνώριση της Οργάνωσης μας, ως μια από τις πιο δραστήριες Νεολαίες ανά την Ελλάδα. Πετύχαμε την αύξηση των μελών μας, καθώς αρκετά νέα άτομα θέλησαν να ενταχθούν στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και να προσφέρουν με τον τρόπο που μπορούν από τη δικιά τους μεριά. Πετύχαμε την αύξηση της συμμετοχής των νέων, τόσο στα κοινά όσο και στα Επιμελητήρια, καθώς αρκετά στελέχη μας εκλέχθηκαν σε αυτά εκπροσωπώντας τη νέα γενιά. Πετύχαμε την παρουσία μας στην κεντρική διοίκηση της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας. 
Εχθρός του καλού όμως είναι το καλύτερο! Η απόφαση να συνεχίσω ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, ήταν μια δύσκολη απόφαση. Για το λόγο αυτό, αυτή την τριετία ξεκινώντας από σήμερα, θα δώσουμε τη μάχη μαζί με όλους τους ΟΝΝΕΔιτες της Αχαΐας στο πλευρό του Πρωθυπουργού Κυριάκού Μητσοτάκη και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου στις επερχόμενες εκλογές, έτσι ώστε το όραμά μας για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική, που να πατά σταθερά στα πόδια της και να αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα ολοένα και πιο πολύ, να γίνει πραγματικότητα. Εμείς οι νέοι θα δείξουμε το δρόμο, με τις προτάσεις και με τις παρεμβάσεις μας, ώστε η γενιά μας να παραμείνει στον τόπο μας. Και θα το πετύχουμε! Μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια και λαϊκισμό, απαλλαγμένοι από κάθε είδους εσωστρέφειας, με μόνη πρόκληση την βελτίωση της Πατρίδας μας.

Υ.Γ. Θέλω να αφιερώσω την επανεκλογή μου στη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που πλέον δεν βρίσκεται δίπλα μου. Ένα πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή ήταν εκεί να με συμβουλεύει και να με διορθώνει. Ένα πρόσωπο που θα μου λείψει σε αυτή τη νέα θητεία, αλλά και στο υπόλοιπο της ζωής μου. Θείε μου, την αφιερώνω σε σένα εκεί ψηλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.