Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλακιωτάκης: Οι Τούρκοι μπήκαν στα χωρικά μας ύδατα για να προκαλέσουν επεισόδιο

Με αφορμή το περιστατικό της τουρκικής προκλητικότητας στη Σάμο και το ναυάγιο στο στενό του Καφηρέα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Π...

Με αφορμή το περιστατικό της τουρκικής προκλητικότητας στη Σάμο και το ναυάγιο στο στενό του Καφηρέα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μέσα σ' ένα 24ωρο, αφενός η Τουρκία εξακολουθεί να επιτρέπει στα κυκλώματα των αδίστακτων διακινητών να στέλνουν συνανθρώπους μας στο θάνατο, με την Ελλάδα να σώζει όσο περισσότερους μπορεί και αφετέρου, σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής, προκαλεί, εισερχόμενο στα ελληνικά χωρικά ύδατα, επιθυμώντας ίσως να προκαλέσει κάποιο επεισόδιο.
Τα στελέχη του Λιμενικού αντέδρασαν με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Η Ελλάδα θα συνεχίσει να σώζει ζωές, χωρίς να παρασυρθεί στα παιχνίδια που επιδιώκει η Τουρκία στο Αιγαίο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.