HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Επιβλητική εμφάνιση στο Αίγιο και μεγάλο εκτός έδρας "διπλό"

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Α.Ε.Καλαβρύτων επικράτησε άνετα με 5-0 της Α.Ε.Αιγίου στο γήπεδο "Παλστήρας" Αιγίου, στα πλαίσι...

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Α.Ε.Καλαβρύτων επικράτησε άνετα με 5-0 της Α.Ε.Αιγίου στο γήπεδο "Παλστήρας" Αιγίου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας. Τα Καλάβρυτα από την αρχή έως το τέλος της αναμέτρησης δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους.
Τον "χορό" των τερμάτων άνοιξε ο Κουτρουμάνης στο 17', Στο 44' ο Σταύρος Τσαβαλάς έκανε το 0-2 και στο 45' ο Μητρόπολους τριπλασίασε τα τέρματα για τα Καλάβρυτα. 0-3 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 75' και στο 88' ο Ασπρούκος σημείωσε δυο ακόμα τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.
Στα αξιοσημείωτα ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο του Πλαστήρα Αιγίου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση σε μια άψογη φιλοξενία της γηπεδούχου Α.Ε.Αιγίου
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Ντολλάνι (75' Κανελλόπουλος), Παπαδόπουλος, Σκιαδάς, Τσαβαλάς Στ., Κουτρουμάνης (60' Ρετζίνο), Μητρόπουλος, Αντριάνο (46' Καλαμαράς), Καυγάς, Ασπρούκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.