HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΧΑΪΑΣ: Νέα νίκη για τρομερά παιδιά των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων

3 στα 3 για τα τρομερά παιδιά των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων, που εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Το Σάββατο 19/11 αγωνίστηκαν εκτός...

3 στα 3 για τα τρομερά παιδιά των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων, που εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Το Σάββατο 19/11 αγωνίστηκαν εκτός έδρας στο γήπεδο του Πλαστήρα Αιγίου, απέναντι στην ομάδα Α.Ε.Αιγίου/Αστέρας Τέμενης και επικράτησαν δίνονττας μια φανταστική ποδοσφαιρική παράσταση με 3-1 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος υποδομών (Κ-14) της ΕΠΣ Αχαΐας.
Η Κ14 της Α.Ε.Καλαβρύτων σε τρεις αναμετρήσεις έχουν ισάριθμες νίκες έχοντας σημειώσει 21 τέρματα και έχουν δεχτεί μόλις 5!
Αξίζει να σημειώσουμε και την σημαντική συμβολή της εξέδρας που ακολουθεί παντού, ενισχύοντας τις προσπάθειες των μικρών σε ηλικία αλλά μεγάλων ταλέντων!  
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά από τον αγώνα της αντρικής ομάδας με τους... μεγάλους να παίρνουν ποδοσφαιρικά μαθήματα από τους μικρούς και βέβαια δεν έλειψε και η αναμνηστική φωτογραφία με την παλιά και την νέα φουρνιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.