Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν άγρια άλογα

Αγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν άγρια άλογα στον κάμπο της Λεπενούς στην Αιτωλοακαρνανία με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη απ...

Αγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν άγρια άλογα στον κάμπο της Λεπενούς στην Αιτωλοακαρνανία με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, τα άλογα σκοτώθηκαν το περασμένο Σάββατο (29/10) στην περιοχή της Ασπροκκλησιάς και μάλιστα το ένα φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στη ράχη του.
Η ίδια πηγή επικαλείται πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τουλάχιστον τρία άγρια άλογα από αγέλη που βρισκόταν στην περιοχή. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής τα άλογα κατεβαίνουν από τον Πεταλά στον κάμπο αναζητώντας τροφή και νερό και σε ορισμένες περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί να κάνουν ζημιές σε καλλιέργειες.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, στο μεταξύ, δεν είναι πρωτοφανές το φαινόμενο να πυροβολούνται άγρια άλογα στην περιοχή – νεκρά είχαν βρεθεί σε κοντινό μέρος τρία άλογα το 2019 – ενώ υπογράμμισε ότι τουλάχιστον τα δύο από αυτά τα είχαν κατασπαράξει άγρια ζώα.
Στη διάρκεια της Τρίτης (1/11) οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας περισυνέλεξαν τα άψυχα ζώα, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το τοπικό Δασαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.