HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Επανέκδοση δωρεάν βιβλίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΕΝ ΒΟΥΝΑΙΝΟΙΣ»

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ευχαρίστως ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμά της ότι επανεκδόθηκε (Γ΄ ΕΚΔΟΣΙΣ) το πόνημα του Αι...

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ευχαρίστως ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμά της ότι επανεκδόθηκε (Γ΄ ΕΚΔΟΣΙΣ) το πόνημα του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Χρήστου Τσάκαλου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, υπό τον τίτλο: «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΕΝ ΒΟΥΝΑΙΝΟΙΣ», των εκδόσεων «Το Χάνι της Βοστίτσας», με χορηγία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου.
Το εν λόγω ψυχωφελές βιβλίο διατίθεται δωρεάν από το Βιβλιοπωλείο «ΒΙΒΛΙΟ & ΕΙΚΟΝΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως (Ερμού 21, Αίγιο, τηλ. 26910 29333), για όλους όσοι επιθυμούν να το προμηθευτούν και να ενημερωθούν για τον βίο, το μαρτύριο και τα θαύματα του Αγίου Νικολάου του Νέου του εν Βουναίνοις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.