HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Achaia TV έχει επιστρέψει!

Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά είναι τα σχόλια για το ειδησεογραφικό κομμάτι του τηλεοπτικού σταθμού, Achaia TV, ο οποίος έχει επιστρέψει δυναμικά...

Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά είναι τα σχόλια για το ειδησεογραφικό κομμάτι του τηλεοπτικού σταθμού, Achaia TV, ο οποίος έχει επιστρέψει δυναμικά στο περιφερειακό σκηνικό. Ειδήσεις καθημερινότητας, νέα από την κοινωνία, την οικονομία και την πολιτική, προβάλλονται κάθε βράδυ στις 20:00.
Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει επίκεντρό του την Πάτρα, την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, με τους τηλεθεατές να γυρνούν ξανά τους δέκτες τους στο αγαπημένο κανάλι της Αχαΐας.
Στο δημοσιογραφικό κομμάτι του AchaiaTV, που δραστηριοποιείται μέσω του δημοσιογραφικού Ομίλου «Plus Media», εντάσσονται οι: Αλέξανδρος Κογκόλης, Ελένη Παρασκευοπούλου, Δήμητρα Μπαλαφούτη, Βικτωρία Δαράτου, Φάνης Βγενόπουλος, Καλυψώ Κανελλοπούλου και Γιώργος Σωτηρόπουλος, ενώ ο Νίκος Κυριαζής μεταδίδει από τα Καλάβρυτα.
Στον τεχνικό τομέα, Άγγελος Δεμιράλης, Δημήτρης Ντζελέπης και Χρήστος Τζούτης υποστηρίζουν το δελτίο ειδήσεων, το οποίο έχει διάρκεια μίας ώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.