HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

24ωρη γενική απεργία αύριο σε όλη την χώρα

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται από σήμερα ολόκληρη η χώρα λόγω της 24ωρης κινητοποίησης που έχουν προκηρύξει τα μεγαλύτερα συνδικάτα, αντιδρώ...

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται από σήμερα ολόκληρη η χώρα λόγω της 24ωρης κινητοποίησης που έχουν προκηρύξει τα μεγαλύτερα συνδικάτα, αντιδρώντας στο κύμα ακρίβειας και στην καθήλωση των μισθών των εργαζομένων.Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.
Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι δύσκολη για τους πολίτες που κινούνται με τα μέσα μεταφοράς, όσο και για τους οδηγούς.
ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και πλήθος σωματείων και συνδικάτων έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία, με λεωφορεία, μετρό, τραμ και τρόλεϊ να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει και η ΠΝΟ, με τα πλοία να μένουν δεμένα, τα ταξί αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Με στάσεις εργασίας και κινητοποιήσεις, συμμετάσχουν στη γενική απεργία οι δημοσιογράφοι και οι εκπαιδευτικοί, μεταξύ άλλων. Στις κινητοποιήσεις λαμβάνει μέρος μεταξύ άλλων, το προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι, καθώς και οι δικαστικοί υπάλληλοι.
Επίσης, θα απεργήσουν οι εργαζόμενοι στα υπουργεία, τις εφορίες, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις πολεοδομίες, ενώ συμμετοχή έχουν δηλώσει οι εργαζόμενοι σε τουρισμό – επισιτισμό και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.
Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα λάβει χώρα στις 11 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος και σε αυτή θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ ΟΤΑ. Ξεχωριστή συγκέντρωση διοργανώνει στις 10.30 το πρωί στα Προπύλαια το ΠΑΜΕ, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες. Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και στην ελληνική περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.