HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΟΤΑΝΗ: Αντάμωσαν και γιόρτασαν τον Άγιο Δημήτριο

Με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε ο πολιούχος του χωριού μας.Φέτος η συμμετοχή και η προσέλευση του κόσμου ήταν το κάτι άλλο μετά...

Με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε ο πολιούχος του χωριού μας.Φέτος η συμμετοχή και η προσέλευση του κόσμου ήταν το κάτι άλλο μετά από 2,5χρόνια και πλέον,λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.
Η ηλιόλουστη μέρα,τα χαμογελαστά πρόσωπα,η προσφορά των εθελοντών μας αλλά και οι τυχεροί από την Λαχειοφόρο Αγορά ήταν μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας.
Το Δ.Σ.του Συλλόγου Σκοταναίων εύχεται ο Αγ.Δημήτριος,ο Μεγαλομάρτυς και Μυροβλήτης να χαρίζει υγεία και να είναι προστάτης στον καθένα ξεχωριστά και στις οικογένειές σας.
Το Δ.Σ.ευχαριστεί θερμά:
* τον π.Αθανάσιο Κουμανιώτη και τον συμπατριώτη μας κ.Παναγιώτη Ρέππα που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, ώστε να παρακολουθήσουν και οι εκδρομείς την Θεία Λειτουργία.
*τον Πρόεδρο της Ένωσης του Α.Γ.Σ.Κ.και συμπατριώτη μας κ.Παύλο Σατολιά για την προσφορά της φέτας
*τον συμπατριώτη μας κ.Νικόλαο Γρηγ.Σατολιά για την προσφορά των δώρων της Λαχειοφόρου Αγοράς.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές μας και ιδιαίτερα τις κ.κ.Αναστασία Φ.Σατολιά,Αιμιλία Μ.Ρηγοπούλου,Κωνσταντίνα Π.Ζήκου,Κωνσταντίνα Κόντη-Μπουζιώτη,Ευαγγελία Γ.Αποστολοπούλου, Σωτηρία Φλόκα-Ζήκου,Ευαγγελία Βουλιέρη-Ζήκου και τους κ.κ.Κωνσταντίνο Γ.Ζήκο,Ευάγγελο Β.Ζήκο,Κωνσταντίνο Ν.Σατολιά και Κωνσταντίνο Η.Φραντζόλα.
*την συμπατριώτισσά μας κ.Ευανθία Χρονοπούλου-Μουγγολιά για την προσφορά των γλυκών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε.Παίων κ.Γεώργιος Ροδόπουλος,ο Τοπικός εκπρόσωπος του Τ.Κ.κ.Πέτρος Μ. Ρηγόπουλος,οι Επίτιμοι Πρόεδροι του Συλλόγου μας κ.Δημήτριος Σ.Αποστολόπουλος και Σταύρος Π.Μουγγολιάς, καθώς και ο πρ.Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.Ιωάννης Β.Ζήκος.
Και του Χρόνου με υγεία!!!
Χρόνια Πολλά σε όλους!!!
Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.