HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αντιπροσωπία από τον Δήμο Καλαβρύτων στις Αντικατοχικές Εκδηλώσεις του Δήμου Μόρφου Κύπρου

Ο Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Παίων Γιώργος Ροδόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Βοηθός Δημάρχου Βασίλης Κουτρουλάκης εκπροσωπ...

Ο Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Παίων Γιώργος Ροδόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Βοηθός Δημάρχου Βασίλης Κουτρουλάκης εκπροσωπούν τον Δήμο Καλαβρύτων στις φετινές επετειακές εκδηλώσεις «Μέρες Μνήμης Μόρφου» που κορυφώνονται το πρωί της Κυριακής με την 42η Αντικατοχική Πορεία Μόρφου στην περιοχή Αστρομερίτης και με ομιλία, νωρίτερα, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.
Ο Δήμος Μόρφου έχει αδελφοποιηθεί με τον Δήμο Καλαβρύτων από το 1994 και οι κ.κ. Ροδόπουλος και Κουτρουλάκης μεταφέρουν στο Δήμαρχο Μόρφου Βίκτωρα Χατζηαβράαμ, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και σ’ όλους τους δημότες μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου.
Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, μεταξύ των άλλων, αναφέρει ότι «Εδώ και σαράντα οκτώ χρόνια στην Κύπρο μας συντελείται μια αδικία κραυγαλέα. Μια επονείδιστη κατάσταση. Ντροπιαστική για το Διεθνές Δίκαιο και το δυτικό πολιτισμό. Ο Δήμος Μόρφου, ο αδελφός μας Δήμος, μάχεται όλα αυτά τα χρόνια -και θα συνεχίσει να μάχεται για όσο χρειαστεί- ώστε αυτό που ο αείμνηστος δήμαρχος Χαράλαμπος Πίττας αποκαλούσε ο φράχτης του αίσχους και της ντροπής, να πάψει να συμβολίζει μια διαχρονική προσβολή και επίθεση στις ευρωπαϊκές αξίες και στο Διεθνές Δίκαιο».
Και στο μήνυμα του ο κ. Παπαδόπουλος: «Με τα μικρά ή τα μεγάλα μέσα μας, ο μαρτυρικός Δήμος Καλαβρύτων είναι στο πλευρό του Δήμου Μόρφου και όλης της Κύπρου. Και υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια μιας λύσης δίκαιης που βάζει τέλος στην παρανομία και καταδικάζει εκείνον που παρανομεί. Μιας λύσης που εδράζεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, συμμορφώνεται με τις επιταγές του ευρωπαϊκού κεκτημένου και συμβαδίζει με το Διεθνές Δίκαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.