Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Τα εγκαίνια των γραφείων της Ν.Δ. Καλαβρύτων

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στελεχών, μελών και φίλων της ΝΔ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων σ...

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στελεχών, μελών και φίλων της ΝΔ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας. 
Παραβρέθηκαν οι πολιτευτές Αχαΐας της ΝΔ Αθηνά Τραχήλη, Ασπασία Ρηγοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τ.Κ. νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί, η Μαρία Πλώτα Συντονίστρια Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας κ. Βάσω Παπουτσή ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσενές, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καυγάς, ο πρώην δήμαρχος του τέως δήμου Αροανίας κ. Φιλιππόπουλος, η Πρόεδρος του γυναικείου συναιτερισμού Καλαβρύτων Γιώτα Παυλοπούλου
Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας, ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων Νίκος Τσάμης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαςιας Βασίλης Παναγόπουλος και η πολιτευτής  Ασπασία Ρηγοπούλου γιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Μήνυμα διαβάστηκε από την βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου και από τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη. 
Την εκδήλωσε έκλεισε με ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών και στέλεχος της Παράταξης κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε, "Ευχή όλων ημών που στηρίζουμε την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ είναι να γίνει το κάθε γραφείο ΔΗΜ.Τ.Ο. σε όλη την Ελλάδα σπίτι του κάθε Έλληνα πολίτη. Το σύνθημα μας είναι “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΜΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”. Ενόψει των εθνικών εκλογών το 2023 πρέπει να συμπορευθούμε όλοι παλιά και νέα μέλη, φίλοι εθελοντές προβεβλημένα στελέχη, αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί, με ένα κοινό στόχο. Να αναδείξουμε στις κάλπες από την πρώτη Κυριακή αυτοδύναμη τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό για δεύτερη τετραετία.”
“Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι σε αυτές τις εκλογές έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ δύο κόσμων. Της σταθερότητας ή της αστάθειας. Της ανάπτυξης ή της στασιμότητας. Της προόδου ή της οπισθοδρόμησης. Της ομόνοιας ή του διχασμού. Ψηφίζουμε ΝΔ . Επιλέγουμε ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Το οφείλουμε στους νέους μας. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Προχωράμε μπροστά.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.