Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διά του παρόντος ενημερώνουμε τον ευσεβή λαό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ότι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ε.έ. και ώρα 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθε...

Διά του παρόντος ενημερώνουμε τον ευσεβή λαό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ότι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ε.έ. και ώρα 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεως.
Το πρόγραμμα των μαθημάτων, για τη φετινή χρονιά, θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννοήσεως με τους σπουδαστές.
Επίσης, κάθε Πέμπτη 6:00-8:00 μ.μ., θα λειτουργεί Παιδικό Τμήμα Αγιογραφίας και Ζωγραφικής. Η έναρξη των μαθημάτων του εν λόγω Τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ε.έ.
Τα μαθήματα της Σχολής θα λαμβάνουν χώρα στο Κέντρο Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως (Πολυχρονιάδου 8, στο Αίγιο, άνωθεν του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου).
Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να απευθυνθούν στον αγιογράφο κ. Αθανάσιο Παπαγιαννακόπουλο (τηλ. 6972381154), προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή.
Προσκαλούμε και προτρέπουμε τα μέλη της Τοπικής μας Εκκλησίας να προσέλθουν και να φοιτήσουν στη Σχολή Βυζαντινής Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, παρακολουθώντας τα μαθήματα των Ιερών αυτών Τεχνών, ώστε να αναδειχθούν άξιοι συνεχιστές της εκκλησιαστικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.