Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων: «Συνάντηση με Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο. Την Δευτέρ...

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων:
«Συνάντηση με Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο. Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, Χαράλαμπος Τσίτσικας, ο Α’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Κόρδας και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μπαλάσης επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μετά από πρόσκλησή του, κατόπιν του από 22/9/2022 εγγράφου μας σχετικά με την μηδενική ενίσχυση της Αχαΐας με προσωπικό. Στον κ. Αντιπεριφερειάρχη αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση δε στην πρόσφατη μηδενική ενίσχυση της Αχαΐας με προσωπικό, κατά τις έκτακτες μεταθέσεις του τρέχοντος έτους, με παράλληλη ίδρυση υπηρεσιών που επανδρώθηκαν από Αστυνομικούς οι οποίοι μετακινήθηκαν από άλλες υπηρεσίες στης Αχαΐας. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε για την άμεση έγγραφη παρέμβαση του προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την αυτοπρόσωπη μετάβαση του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να στηριχθούν τα αιτήματα μας για ενίσχυση με προσωπικό, μέσα και εξοπλισμό. Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης μας ενημέρωσε ότι έγινε δεκτό το αίτημα μας για την χορήγηση σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας τριών (3) αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, οι οποίοι θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και εκπαίδευση του προσωπικού ως προς την λειτουργία και την χρήση τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.