HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου

Ακόμη μια φορά συμμέτοχο και το Σκεπαστό σύσσωμο στον εθνικό εορτασμό γιόρτασε το έπος του "ΟΧΙ" Τα ποιήματα των μαθητών του δημο...

Ακόμη μια φορά συμμέτοχο και το Σκεπαστό σύσσωμο στον εθνικό εορτασμό γιόρτασε το έπος του "ΟΧΙ"
Τα ποιήματα των μαθητών του δημοτικού σχολείου μας θύμισαν την   άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις
Στην  ομιλία της η δασκάλα κα Γιαννέλη μας υπενθύμισε πως ο ελληνικός στρατός ήταν ο πρώτος στρατός που είχε την τόλμη να αντιμετωπίσει τις αήττητες μέχρι τότε δυνάμεις του Άξονα καθώς και τον θαυμασμό που εξέφρασε όλος ο τότε ελεύθερος κόσμος για την θαρραλέα απόφαση της Ελλάδας και του λαού της ενάντια στον φασισμό.  
Μετά την Θεια Λειτουργία και την Δοξολογία  τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων από τον εφημέριο του Σκεπαστού και Αρχιερατικό Επίτροπο Καλαβρύτων πρ. Χρήστο Μπίρμπα και τον διάκονο Θεόδωρο Γεωργακόπουλο 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ευθίμιος Φλογέρας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ανδρέας Μπάλιος, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Κατατεθήκαν στεφάνια από το δημοτικό σχολείο τον αντιδήμαρχο κ. Φλογερά το πρόεδρο του Τ.Δ. κ. Μπάλιο Ανδρέα την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου κα Γιαννακαρίου Γεωργία και εκπρόσωπος του  αθλητικού φορέα του Α.Ο.Σκεπαστού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.