HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λυκούρια και Κλειτορία εις... γάμον κοινωνία

ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΣ!!! – Όρκος αιώνιας πίστης!  Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμμβρίου, ο Περικλής Κατσής το...

ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΣ!!! – Όρκος αιώνιας πίστης! 
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμμβρίου, ο Περικλής Κατσής του Γεωργίου και της Γεωργίας, από τη Λυκούρια, και η Ιωάννα –Γιάννα Γεωργακοπούλου του Γεωργίου και της Αθανασίας, από την Κλειτορία. Η γαμήλια τελετή τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Λεβιδίου και τα στέφανα ευλόγησε ο π. Προκόπιος Δαμάλας. 
Κουμπάροι οι Δημήτρης Μανωλέσης και Ρούλα Χασαποπούλου φίλοι του ζευγαριού. Την γαμήλια τελετή παρακολούθησε πλήθος συγγενών, φίλων και συμπατριωτών από τα χωριά κυρίως της Κλειτορολευκασίας, αλλά και από αλλού, λόγω καταγωγής των παιδιών, των γονέων και των κουμπάρων (Άνω Κλειτορία, Καστριά, Πλανηντέρου Κέρτεζης κ.ά. Επακολούθησε λαμπρή δεξίωση, στο γνωστό κέντρο «Sunset» της Αρκαδίας, με πάρα πολλούς προσκεκλημένους, όπου απόλαυσαν πλούσια φαγητά, άφθονα ποτά και ξεφάντωμα, μάλιστα χωρίς μάσκες!!! 
Ήταν ένας πολύ πετυχημένος γάμος, παραδοσιακός και ευχάριστος!! 
Στα δύο νέα συμπαθέστατα παιδιά, που έλαμπαν από χαρά, ευχόμαστε από καρδιάς να ζήσουν αγαπημένα και ευτυχισμένα και να δημιουργούνται, δημιουργώντας και απολαμβάνοντας όλα τα αγαθά και τις χαρές της ζωής!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΓΚΛΑΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.