HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΞΕΝΟΧΡΗΣΤΟ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Οι Καμενιάνοι τιμούν τον Καλαβρυτινό - Καμενιανίτη Οπλαρχηγό τους Ξενοχρήστο, την Πέμπτη 8-9-2022. Σας προσκαλούμε να λαμπρύνετε με τη...

Οι Καμενιάνοι τιμούν τον Καλαβρυτινό - Καμενιανίτη Οπλαρχηγό τους Ξενοχρήστο, την Πέμπτη 8-9-2022. Σας προσκαλούμε να λαμπρύνετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Πανηγυρική Θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας στον εορτάζοντα ναό Γενέσιον της Θεοτόκου Καμενιάνων.
Στη συνέχεια ο Σύνδεσμός μας Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών, κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. θα πραγματοποιήσει στην κεντρική πλατεία του χωριού εκδηλώσεις-ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΗ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΞΕΝΟΧΡΗΣΤΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, 9 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1822 - αφιερωμένες και σε όλους τους Καμενιανίτες αγωνιστές, που έδωσαν το παρόν στους αγώνες της πατρίδας μας για λευτεριά.
Ώρα 11 π. μ. Έναρξη εκδηλώσεων: Τρισάγιο ομιλίες, χαιρετισμοί, απαγγελίες κλπ., κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Ξενοχρήστου στην κεντρική πλατεία των Καμενιάνων.
Θ’ ακολουθήσει φιλοξενία των προσκεκλημένων και μουσικό πρόγραμμα (χοροί), με δημοτικά τραγούδια κλπ., καθότι εκείνη την ημέρα το χωριό μας έκανε το πανηγύρι του.
Για το Σύνδεσμο Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.