Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθηνών - Κορίνθου: Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας κοντά στα Μέγαρα - Δύο τραυματίες

Δύο εργάτες τραυματίστηκαν όταν κατά τη διάρκεια εργασιών κατέρρευσε γέφυρα στον κόμβο της Νέας Περάμου κοντά στα Μέγαρα στο 39ο χιλιόμετρο...

Δύο εργάτες τραυματίστηκαν όταν κατά τη διάρκεια εργασιών κατέρρευσε γέφυρα στον κόμβο της Νέας Περάμου κοντά στα Μέγαρα στο 39ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.
Πρόκειται για τη γέφυρα Καρδατά που κατέρρευσε κατά τις εργασίες συντήρησης και επισκευής στη Νέα Πέραμο στα Μέγαρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο από τους χειριστές των μηχανημάτων. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο απεγκλωβίστηκε με την βοήθεια πυροσβεστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, την ώρα που η γέφυρα κατέρρευσε βρίσκονταν πάνω της τουλάχιστον δύο μηχανήματα βαρέως τύπου.
Ο δρόμος ήταν κλειστός από τις 3 Σεπτεμβρίου για τις εργασίες συντήρησης της γέφυρας και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς απαγορευόταν η διέλευση οχημάτων κάτω από τη γέφυρα.  
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αττικό» με ορθοπεδικά τραύματα και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ σχετικά με το συμβάν στη γέφυρα Καρδατά στα Μέγαρα
Σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών κατεδάφισης στη γέφυρα Καρδατά στην περιοχή των Μεγάρων, δύο χειριστές μηχανήματος έργου τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν ένα μηχάνημα υποχώρησε μαζί με τμήμα της υπό κατεδάφιση πλάκας.
Οι εργασίες κατεδάφισης και ανακατασκευής της γέφυρας έχουν διακοπεί προσωρινά έως ότου διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.
Η Ολυμπία Οδός παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας τους και εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην εργασία τους.


 
ΦΩΤΌ: korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.