Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Λύση στο θέμα του προσωπικού γιατρού

Λύση δόθηκε στο θέμα του προσωπικού γιατρού στα Καλάβρυτα σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, αφού μετά από εντατικές και συν...

Λύση δόθηκε στο θέμα του προσωπικού γιατρού στα Καλάβρυτα σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, αφού μετά από εντατικές και συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Υγείας του Δήμου Καλαβρύτων Θεόδωρο Χαμακιώτη και την Βουλευτή Αχαϊας της Ν.Δ. κ. Χριστίνας Αλεξοπούλου, θα συμπεριληφθούν και οι γιατροί του Νοσοκομείου Καλαβρύτων.
Σε σχετική ανακοίνωσή του η Διοίκηση του Νοσοκομείο αναφέρει:

"Σε επικοινωνία με το γραφείο του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη και του γενικού γραμματέα Α/θμιας Υγείας, υπήρξε διαβεβαίωση πως τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη των γιατρών του Νοσοκομείου Καλαβρύτων στο θεσμό του προσωπικού γιατρού, καθώς αυτό δεν είχε προβλεφθεί αρχικά και οι κάτοικοι του Δήμου Καλαβρύτων είχαν μόνο την επιλογή των γιατρών του ΚΥ Κλειτορίας.
Ήδη από τον περασμένο Μάιο το νοσοκομείο Καλαβρύτων ενημέρωσε εγγράφως την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ., ότι το σύστημα παραπομπών μέσω του προσωπικού γιατρού με τη συμμετοχή μόνο των γιατρών του ΚΥ Κλειτορίας, είναι αδύνατο να λειτουργήσει και θα δημιουργήσει ανυπέρβλητη ταλαιπωρία στους πολίτες/ασθενείς της περιοχής μας.
Ακολούθησε συνάντηση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου κας Ιωάννας Σφυρή και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για θέματα Υγείας του Δήμου Καλαβρύτων κου Θεόδωρου Χαμακιώτη του Στεφάνου με τον Υπουργό Υγείας κο Θάνο Πλεύρη όπου τέθηκε το θέμα και ζητήθηκε η επίλυσή του. Σημαντική η συμβολή της κας Χριστίνας Αλεξοπούλου, Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. Επίσης για τη σοβαρότητα του ζητήματος έγινε ενημέρωση από τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. κο Γιάννη Καρβέλη και την Διοικήτρια του Νοσοκομείου στην Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα κατά την επίσκεψή της στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.