HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό δελτίο

ΑΧΑΙΑ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη με υπολογιστή Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών ...

ΑΧΑΙΑ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη με υπολογιστή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστης δράστιδας, η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά με κατάστημα και προσποιούμενη Διευθύντρια Σχολείου, με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων, του ζήτησε τον αριθμό λογαριασμού της εταιρείας. Στη συνέχεια ο παθών, έλαβε μήνυμα σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ακολουθώντας υπερσύνδεσμο καταχώρησε τους κωδικούς του, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι δράστες να μεταφέρουν από τον τραπεζικό του λογαριασμό σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς το χρηματικό ποσό των 55.960 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη με υπολογιστή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστων δραστών.
Ειδικότερα, ημεδαπή γυναίκα έλαβε, σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, δυο μηνύματα με φερόμενο αποστολέα τράπεζα, και με την προτροπή να πληκτρολογήσει εξαψήφιο νούμερο για να πραγματοποιήσει είσοδο στον λογαριασμό της. Η παθούσα αφού ακολούθησε τις οδηγίες διαπίστωσε ότι άγνωστοι δράστες μετέφεραν το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ από λογαριασμό της, σε έτερο τραπεζικό λογαριασμό.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη με υπολογιστή & παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένα
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστων δραστών.
Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας έλαβε μήνυμα ότι οι δύο τραπεζικές κάρτες του είναι προσωρινά μπλοκαρισμένες για λόγους ασφαλείας.
Στη συνέχεια άγνωστοι δράστες άλλαξαν τα όρια συναλλαγών και πραγματοποίησαν με την χρήση των δύο καρτών, τέσσερις διαδικτυακές συναλλαγές, συνολικής αξίας 19.383 ευρώ σε ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα την Τουρκία.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προχθές το πρωί εισήλθε σε επιχείρηση και αφαίρεσε από υπάλληλο το πορτοφόλι του, που περιείχε μια τραπεζική κάρτα και το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.
Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος κάνοντας χρήση της τραπεζικής κάρτας πραγματοποίησε δύο αναλήψεις χρημάτων από (ΑΤΜ), συνολικού ποσού 400 ευρώ.
Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 5,8 γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία μεταδίδοντας μουσική, που υπερέβαινε τα όρια της μέγιστης επιτρεπόμενης ηχοστάθμης.

ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (13,1) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι απείλησε φραστικά και στη συνέχεια με απειλή κυνηγετικού όπλου δυο ημεδαπούς άνδρες.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κτήμα του κατηγορούμενου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο και μια φυσιγγιοθήκη με (16) φυσίγγια.

ΗΛΕΙΑ
Σύλληψη ημεδαπών για ρευματοκλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε ελέγχους που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης είκοσι τριών μηνών για έκθεση και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.