HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επικίνδυνος αλλά αποτελεσματικός απεγκλωβισμός στην Μακελλαρία (ΦΩΤΟ)

Τέσσερις Γερμανοί τουρίστες με την βοήθεια της τεχνολογίας (GPS) θέλησαν χθες να διασχίσουν τη μοναδική διαδρομή, από το δρόμο για την Ιερ...

Τέσσερις Γερμανοί τουρίστες με την βοήθεια της τεχνολογίας (GPS) θέλησαν χθες να διασχίσουν τη μοναδική διαδρομή, από το δρόμο για την Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων προς το χωριό Λαπαναγοί. Σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορταζ του kalavrytanews.com που το αναπαρήγαγαν όλα τα μεσα ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά, το GPS τους οδήγησε σε έναν επικίνδυνο και ουσιαστικά αδιάβατο δρόμο και στην στην προσπάθειά τους να περάσουν από ένα αρκετά στενό κομμάτι (δεν υπήρχε η δυνατότητα αναστροφής), ο δρόμος υποχώρησε και το όχημά τους βρέθηκε αιωρούμενο πάνω από χαράδρα, που οδηγεί στον ποταμό Σελινούντα.
Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας Καλαβρύτων όπου έδεσαν πρόχειρα το όχημα για να μην πέσει και απομάκρυναν σώους τους Γερμανούς.
Σήμερα λοιπόν οι έμπειροι άνθρωποι της Λέσχης 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato”, μετέβησαν στο σημείο με 4 ειδικά οχήματα και επιχείρησαν να απεγκλωβίσουν το όχημα, χωρίς να του προκαλέσουν ζημιά και φυσικά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.
Με χειρουργικές κινήσεις, το βαρύ όχημα δέθηκε από αρκετά σημεία με ειδικό εξοπλισμό που έφεραν μαζί τους τα στελέχη του “Skarta Ekato”, ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητα όλων αλλά και του οχήματος. Μετά από ώρα, κατάφεραν να το επαναφέρουν στο οδόστρωμα και ο οδηγός του να το απομακρύνει με ασφάλεια.
Από την όλη προσπάθεια δεν έλειψε ούτε ένα λεπτό ( φανατικός λάτρης της περιοχής, αλλά και της ρόδας) ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θύμιος Τζόβολος.
Οι Γερμανοί επισκέπτες ευχαρίστησαν από την καρδιά τους τα στελέχη της Λέσχης 4χ4 Πάτρας για την όλη βοήθεια, οι οποίοι με την σειρά τους, τους παρότρυναν να ανάψουν μια μεγάλη λαμπάδα, στην χάρη της Ιεράς Μονής Μακελλαριάς Καλαβρύτων, αφού σώθηκαν πραγματικά από θαύμα.

Ο π. Πρόεδρος της Λέσχης 4χ4 Πάτρας μας ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Έχουμε κάνει αρκετούς απεγκλωβισμούς, τις τελευταίες δεκαετίες που ασχολούμαστε. Ήταν μακράν ότι πιο επικίνδυνο έχω βρεθεί εγώ προσωπικά. Το αμάξι κρεμόταν από μια κλωστή και αν το κούναγες με το ένα σου δάχτυλο θα έφερνε αρκετές τούμπες στην χαράδρα. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη της Λέσχης που έσπευσαν να βοηθήσουν εθελοντικά και προτείνω να ανάψουμε όλοι μαζί ένα κερί στην χάρη της Παναγίας που γυρνάμε όλοι μας, σώοι και αβλαβείς στα σπίτια μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.