HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια η...

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για απάτη.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και αφαίρεσαν από αποθήκη δύο μπαταρίες φωτοβολταϊκών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μεταλλικό κόφτη, δύο πένσες και ένα κατσαβίδι.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού, την 12-09-2022 αφαίρεσαν από οικία γυναίκας με την μέθοδο της απασχόλησης, την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (108) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.