Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, ο δράστης προσποιούμενος ενδιαφερόμενο αγοραστή επικοινώνησε τηλεφωνικά με πολίτη, που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα αγγελία πώλησης καρότσας φορτηγού και συμφώνησαν για τη αγοραπωλησία.
Στη συνέχεια ο δράστης έπεισε τον παθόντα να μεταβεί σε μηχάνημα ΑΤΜ στο Αίγιο και με το πρόσχημα ότι θα δει την πίστωση του αντιτίμου της αγοραπωλησίας, τον κατεύθυνε, δίνοντας οδηγίες τηλεφωνικά, να μεταφέρει από τον λογαριασμό του σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 4.900 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας επικοινώνησε με άγνωστο δράστη, ο οποίος είχε αναρτήσει μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης αγγελία πώλησης αυτοκινήτου και συμφώνησαν για την αγοραπωλησία.
Στη συνέχεια ο δράστης απέσπασε από τον παθόντα το χρηματικό ποσό των (2.460) ευρώ, χωρίς ωστόσο ο τελευταίος να έχει παραλάβει το όχημα έως σήμερα.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη επτά ημεδαπών για κοινώς επικίνδυνη βλάβη και παράβαση λοιπών ειδικών ποινικών νόμων
Συνελήφθησαν, χθες στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, επτά άτομα, διότι είχαν εγκατασταθεί σε δημόσιο χώρο, χωρίς σχετική άδεια και είχαν προκαλέσει φθορές σε ηλεκτρική εγκατάσταση, υποκλέπτοντας ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ παράλληλα στο σημείο που διαβιούσαν, διαπιστώθηκε ρύπανση του περιβάλλοντος από σκουπίδια και άλλα αντικείμενα, που απέρριπταν σε δημόσιο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.