Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εθνική Ομάδα: Φινάλε με νίκη, 3-1 τη Β. Ιρλανδία

Με πανηγυρικό τρόπο έκλεισε τον 2ο όμιλο της League C του Nations League η Εθνική μας ομάδα, που επικράτησε 3-1 της Β. Ιρλανδίας στο "...

Με πανηγυρικό τρόπο έκλεισε τον 2ο όμιλο της League C του Nations League η Εθνική μας ομάδα, που επικράτησε 3-1 της Β. Ιρλανδίας στο "Γ. Καμάρας", ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση. Πέντε στα έξι για την Ελλάδα που είχε εξασφαλίσει την πρωτιά από την 4η αγωνιστική. Πέλκας, Μασούρας και Μάνταλος οι σκόρερ της γαλανόλευκης.
Το 1-0 για την Εθνική πέτυχε ο Πέλκας στο 14΄ με κοντινή κεφαλιά ψαράκι από σέντρα του Μπάλντοκ. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Μακεδόνα μεσοεπιθετικού με το εθνόσημο. Οι Ιρλανδοί ισοφάρισαν 1-1 στο 18΄ με τον Λέιβερι και στο 55΄ Ο Γιώργος Μασούρας μετά από κλέψιμο του Μάνταλου και ασίστ του Μπακασέτα, έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Φάρελ. Ήταν το τέταρτο γκολ του διεθνούς επιθετικού με τη γαλανόλευκη. Το 3-1 ήρθε στο 80΄ με ωραίο μακρινό σουτ του Πέτρου Μάνταλου, το έκτο γκολ για τον Θρακιώτη χαφ με την Εθνική.
Η πρώτη αλλαγή της Β. Ιρλανδίας, μόλις στο 9΄, ήταν αναγκαστική καθώς τραυματίστηκε ο Τόμσον και αντικαταστάθηκε από τον Σάβιλ.
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μπακασέτας (76΄ Μπουχαλάκης), Μασούρας (76΄ Χατζηγιοβάννης), Πέλκας (67΄ Φούντας), Ιωαννίδης (67΄ Δουβίκας), Μάνταλος (91΄ Γούτας).
Βόρειος Ιρλανδία: Φάρελ, Μπράντλεϊ (68΄ Τσαρλς), Φλάναγκαν,Έβανς, Λιούις (76΄ Φέργκιουσον), ΜακΝάιρ, ΜακΚαν, Ντέιβις, Τόμσον (9΄ Σάβιλ), Μαγκίνις (76΄ Μακμέναμιν), Λέιβερι (67΄ Γουάιτ).
Το Κόσοβο επικράτησε 5-1 της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.