HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Super League: Αρχίζει το ματς

Η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 το χειμώνα, σε συνδυασμό με τα όσα έχουμε δει ως τώρα στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργαν...

Η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 το χειμώνα, σε συνδυασμό με τα όσα έχουμε δει ως τώρα στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, συνθέτουν ένα απρόβλεπτο σκηνικό στη Super League, η οποία το τριήμερο 19-21 Αυγούστου ανοίγει την αυλαία της για τη σεζόν 2022/23.
Με το ματς Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (19/8, 21:30, Cosmote Sport 1) ξεκινάει την Παρασκευή η αγωνιστική δράση. Η νέα περίοδος στο ξεκίνημά της περιλαμβάνει δύο κυρίως πιάτα. Το Σάββατο (20/8) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Λαμία. Νωρίτερα, κοντράρονται στο Περιστέρι Ατρόμητος και ΟΦΗ.
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ιωνικό. Τέλος, ο Άρης θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν από τη Θεσσαλονίκη στο ματς απέναντι στον Λεβαδειακό.
Η 1η αγωνιστική:
Παρασκευή 19 Αυγούστου
21:30 Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (Cosmote Sport 1)
Σάββατο 20 Αυγούστου
20:00 Ατρόμητος – ΟΦΗ (Novasports 2)
21:30 Λαμία – ΑΕΚ (Cosmote Sport 1)
21:45 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (Novasports Prime)
Κυριακή 21 Αυγούστου
20:00 Παναθηναϊκός – Ιωνικός (Cosmote Sport 2)
20:30 Άρης – Λεβαδειακός (Novasports Prime)
22:00 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.