HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Europa League: Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός 1-1

Με προβάδισμα πρόκρισης στις αποσκευές του επιστρέφει από τη Λευκωσία ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες με γκολάρα του Χουάνγκ (29’), ο οποίος π...

Με προβάδισμα πρόκρισης στις αποσκευές του επιστρέφει από τη Λευκωσία ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες με γκολάρα του Χουάνγκ (29’), ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και έδειξε στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα ότι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League.
Οι πρωταθλητές, που είχαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο γκολ και να φύγουν με το διπλό από την Κύπρο, επιστρέφουν στη βάση τους και την επόμενη Πέμπτη (25/8) στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης» θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Εντυπωσιακό ντεμπούτο από τον Χουάνγκ, που έκανε ό,τι ήθελε την μεσοαμυντική γραμμή του Απόλλωνα, σκοράροντας ένα ωραίο γκολ και βγάζοντας σε θέση βολής τους συμπαίκτες του. Ο Νοτιοκορεάτης ήταν εξαιρετικός και έδειξε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.
Ο Ασιάτης μεσοεπιθετικός, πάντως, στάθηκε άτυχος, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Αγκιμπού. Ντεμπούτο και για τον Ντε Λα Φουέντε, με τον Αμερικανό να μπαίνει στο δεύτερο μέρος.
Οι Ερυθρόλευκοι πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί την περιπέτειά τους στη νέα Super League.
από: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.