HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Europa League, Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1

Με προβλήματα, τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον πά...

Με προβλήματα, τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο του, με τους Πειραιώτες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλοι 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο πρώτο μεταξύ τους ματς, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν κοντά σε νέο εντός έδρας κάζο, μετά τη συντριβή με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα, καθώς στο 63΄ έμειναν πίσω στο σκορ, όταν ο Γκριν μετέτρεψε σε γκολ το τραγικό λάθος του Παπασταθόπουλου, ωστόσο απέφυγαν τα χειρότερα, χάρη σε γκολ του Ελ Αραμπί, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και βρήκε δίχτυα με κεφαλιά στο 86’.
Πλέον όλα θα κριθούν την επόμενη Πέμπτη (11/8) στη ρεβάνς, που θα γίνει στην Μπρατισλάβα, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να δείξουν πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στα πλέι οφ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ καλή εμφάνιση από πλευράς Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Βάτσλικ, καθώς με τρεις σωτήριες επεμβάσεις κράτησε όρθια την ομάδα του απέναντι στη Σλόβαν, που είχε και δοκάρι στο 16' με τον Μπαργκεσιάν.

Ο Κορμπεράν, ο οποίος είχε μόλις δύο ημέρες στη διάθεσή του να δουλέψει με τη νέα του ομάδα, στο αποψινό ματς παρέταξε τους πρωταθλητές Ελλάδας σε σχηματισμό 4-3-3.
Έδωσε φανέλα βασικού στον Άβιλα, που μπήκε χθες στην ευρωπαϊκή λίστα μαζί με τον Μπα, ενώ διατήρησε τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.
Συγκεκριμένα, ο Βατσλίκ ήταν στο τέρμα, με τους Άβιλα, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσουκ να συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στο κέντρο ξεκίνησαν οι Εμβιλά, Κούντε και Μαντί Καμαρά, με τους Μασούρα, Ζινγκερνάγκελ να βρίσκονται στα άκρα και τον Τικίνιο στην αιχμή του ερυθρόλευκου δόρατος.

Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (69’ Βαλμπουενά), Κούντε, Μασούρας (78’ Γκάρι Ροντρίγκες), Ζινκερνάγκελ (55’ Ραντζέλοβιτς), Τικίνιο (69’ Ελ Αραμπί).

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Βλάντιμιρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο, Κανκάβα, Κούτσκα, Ζμράλ (85’ Μεντβέντεφ), Κακβετάτζε, Μπαρσεγκιάν (82’ Ραμίρες), Γκριν.

από: zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.