HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Έκθεση Αγιογραφίας και Ζωγραφικής στην Ι.Μ. Καλαβρύτων

Έκθεση έργων της Σχολής Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας πραγματοποιείται στο "πέτρινο"...

Έκθεση έργων της Σχολής Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας πραγματοποιείται στο "πέτρινο" της κεντρικής πλατείας των Καλαβρύτων. Η Έκθεση περιλαμβάνει έργα Καλαβρυτινών σπουδαστών της σχολής, Βυζαντινής Αγιογραφίας του τμήματος ενηλίκων (φορητές εικόνες με την τεχνοτροπία Κρητικής Σχολής, τοιχογραφία με την τεχνοτροπία Μακεδονικής Σχολής και σχέδιο με την τεχνική του ξηρού παστέλ) και έργα σχεδίου και ζωγραφικής του παιδικού τμήματος.
Σήμερα Κυριακή 14 Αυγούστου στο χώρο της Έκθεσης περιηγήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ.Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχος Αθανάσιο Παπαδόπουλο δηλώνοντας και οι δύο εντυπωσιασμένοι από τα έργα των σπουδαστών.
Να σημειώσουμε οτι η σχολή λειτουργεί σε αίθουσα που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Καλαβρύτων.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 21 Αυγούστου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.