Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Έτοιμο στα μέσα Σεπτέμβρη το ψηφοδέλτιο

Συνεδρίασε χθες το διευρυμένο Νομαρχιακό όργανο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., παρουσία του επικεφαλής της Επιτροπής ψηφοδελτίων του κόμματος, Βαγγέλη ...

Συνεδρίασε χθες το διευρυμένο Νομαρχιακό όργανο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., παρουσία του επικεφαλής της Επιτροπής ψηφοδελτίων του κόμματος, Βαγγέλη Αργύρη και του πρώην Υπουργού και μέλους της Κ.Π.Ε. Γιώργου Κουτρουμάνη.
Μετά από τις εισαγωγικές τοποθετήσεις του Γραμματέα της Ν.Ε. Νίκου Μοίραλη, του υπευθύνου Βαγγέλη Αργύρη και του Γιώργου Κουτρουμάνη έγινε η ανάγνωση του μητρώου υποψηφιοτήτων και ακολούθησε διαλογική συζήτηση.
Εξετάσθηκαν πολύ σοβαρά όλα τα ονόματα των υποψηφίων και έγινε προσπάθεια ανάδειξης των δυνατών και αδυνάτων σημείων του συνόλου του ψηφοδελτίου. Επιπλέον έγινε εκτενής αναφορά στην ανάγκη για δυναμική επιλογή υποψηφιοτήτων με κριτήρια κοινωνικά, ηλικιακά, από όλους τους χώρους εργασίας, προσφοράς στην παράταξη και τέλος μεγαλύτερης γεωγραφικής κατανομής.
Σε αυτή την πρώτη προσπάθεια το σύνολο των συμμετεχόντων στις τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα για περαιτέρω ενίσχυση του ψηφοδελτίου με προσωπικότητες που έχουν κοινωνικό αποτύπωμα, εγνωσμένο κύρος, προσφορά και αναγνωρισιμότητα, αλλά και με προσωπικότητες που δεν θα προέρχονται από τον λεγόμενο «κομματικό σωλήνα», καθώς στόχος μας είναι να βρεθεί η κοινωνία στο προσκήνιο.
Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι έως τα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και ο Νομός Αχαΐας θα έχει και πάλι ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, έτοιμο για τις εκλογές όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.