HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ριψοκίνδυνοι σωτήρες - Πυροσβέστες αναρριχήθηκαν στον Ερύμανθο για να σώσουν κοπάδι (ΦΩΤΟ)

Μια εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση για απεγκλωβισμό αμνοεριφίων ολοκλήρωσε με επιτυχία  ορειβατική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ σε συνεργασία με  πυρο...

Μια εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση για απεγκλωβισμό αμνοεριφίων ολοκλήρωσε με επιτυχία ορειβατική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ σε συνεργασία με  πυροσβέστες της ΠΥ Καλαβρύτων, σε πλαγιά του Ερύμανθου κοντά στην Βλασία. Τα αμνοερίφια είχαν εγκλωβιστεί σε απόκρημνη και δύσβατη πλαγιά του Ερυμάνθου με τους Πυροσβέστες να διασχίζουν δύσκολο μονοπάτι για σχεδόν δύο ώρες και να καταρριχόνται σε απόκρημνους βράχους με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ένα ένα τα τρομαγμένα τετράποδα έπεσαν στα χέρια των διασωστών και από εκεί σε ασφαλές μέρος όπου τα παρέλαβε ο ιδιοκτήτη τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αναρριχητές Πυροσβέστες της Π.Υ.Καλαβρύτων και οι έμπειροι της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας επιχειρούν σε ανάλογα περιστατικά υψηλού κινδύνου για να σώσουν ζωές και περιουσίες με αποτελεσματικότητα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.